Det gamle hus

Fryserfest

15. marts 2017

Klokken 17 kunne jeg gå rundt og ringe på hos nogle af vores naboer, fordi jeg havde den udsøgte mulighed og inviterer dem til Fryserfest. Nu tænker du måske, fryserfest, hvad er det mon?

Jo, nu skal du høre.

Vi er åbenbart sådan nogle mennesker, der ikke kan finde ud af at holde gang i en fryser. I løbet af det sidste år er vores fryser på den ene eller anden måde blevet slukket, intet mindre end fire gange. FIRE! Et firtal. 4. Fucking fire gange. Jeg fatter slet ikke, at vi får lov til at gå frit på gaden. Hvordan kan vi overhovedet eje så få hjerneceller, at vi ikke engang kan holde gang i en fryser? Hvor svært kan det være? Temmelig svært, åbenbart.

img_0660

Her er synderen. Den slukkede nok bare sig selv. Det er i hvert fald ikke os. Eller…

Nå, men selvom vi burde forbydes udgang, så fik vi altså lavet en ordenlig røvfuld mad og fik samlet nogle skønne mennesker omkring vores store spisebord. Og det var pissehyggeligt. Vi fik endda også ros for sammensætningen af maden. Så siger vi ikke lige til nogen, at jeg jo var nødt til bare at hive det optøede mad ud og tilberede det. Og derfra bare krydse fingre for, at det kunne fungerer nogenlunde sammen. Selvom jeg ikke kan anbefale, at du uventet får optøet hele din fryser, så kan jeg meget nemt anbefale, at spise sammen med sit vænge.

Halleluja – for verdens bedste vænge! I udkantsdanmark.

 Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar