Om livet

En god mødregruppe

14. marts 2017

img_0655

Min mødregruppe, min højt værdsætte mødregruppe, er taget afsted fra min stue for ganske få timer siden. I dag var sidste gang, vi skulle samles her i min stue. I går var sidste gange jeg mandag aften skulle bikse en bolledej sammen, fordi min kære mødregruppe skal komme den næstkommende dag. Sidste gang jeg skulle købe lækkert ind, til den sukkerglade mødregruppe og sidste gang, jeg skulle sikre mig, at kaffebeholdningen kunne præsterer at række til min kære mødregruppes kaffeindtag.

Sidste gang. Hos mig. Det bevidner allermest om, at min barsel også snart er slut. Slut. Færdig. Og historie.

Vi har heldigvis lige et par tirsdage tilbage hos de andre damer, men det ér snart slut. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal undvære disse fire dejlige damer, sådan på ugentlig basis. Vi mødtes første gang, da Frøhopperen stadig havde bolig under mit maveskind, så det nærmer sig med hastige skridt at jeg har kendt damerne i et år – og hvilket år. Vi har fulgt hinanden i stort og småt, rådgivet hinanden, grint og grædt sammen, givet hinanden knus på både de gode dage og på de virkelig dårlige dage, vi har knappet champagne op, for at fejre kærligheden – også klokken 10 om formiddagen. Vi har talt sammen og snakket så meget sammen, at det har krævet adskillige kander kaffe for at skylle munden, vi har delagtiggjort hinanden i vores liv, åbnet op – også der hvor det kan gøre rigtig ondt.

Vi har lært hinanden at kende på rekordtid og er kommet til at holde meget af hinanden. Første gang vi mødtes var i midten af maj sidste år, hvor kun en enkelt baby allerede var født, resten boede stadig i hver deres etværelses bolig. I midten af maj i år skal vi igen mødes – også uden børn, hvilket vidner om, at vores børn nu er så store og ikke nær så afhængige af os mødre. Det fortæller også noget om at den virkelige verden snart begynder, den verden der er udenfor vores barselsboble, uden vores tirsdag, uden mødremonopolet og uden vores ugentlige fix.

Til mit store held bliver vi heldigvis ved med at ses. Vi har nemlig lavet den fine ordning, at vi mødes den første tirsdag hver måned til en omgang simpel aftensmad, bare os mødre og vores 16’er baby – som snart ikke er så meget baby mere.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal undvære disse dejlige damer, men jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fået dem ind i mit liv og jeg håber og tror på, at de vil forblive i mange, mange år.

 Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar