Hverdagens trivialiteter

Det viser sig #7

30. marts 2017
  • at “vi” pludselig har fået et enormt behov for, at udvide planteparken her på matriklen. Den anden dag købte jeg nogle ekstra krukker, fordi man ved jo aldrig. Da jeg så handlede i dag tænkte jeg, ej det er da også synd med de pæne krukker, at de ikke er i brug. Det fortjener de.
  • at jeg er blevet hæs, hvilket min treårige udnytter. Meget endda.
  • at om fire dage, begynder vores virkelige verden. Den verden hvor vi alle skal op, have tøj på. have fyldte maver og ud ad døren inden klokken 8. Shit.
  • at min Frø virkelig godt kan lide de voksne i børnehaven og knap så meget de voksne i vuggestuen. Kan et barn egentlig springe vuggestuen over? Ellers må jeg jo agerer vuggestue i et par år. Det opdager mit arbejde sikkert ikke.
  • at jeg stadig er på røven over, min treårigs evne til, at mærke efter sin mavefornemmelse.
  • at jeg er langt bedre til, at holde min bil ren end min Tyrk er. Så jeg vinder altså i at holde bilen ren og jeg vinder i at have flest skilsmisser i familien. Kom ikke her og sig, at jeg ikke er alsidig og har mange egenskaber.
  • at min Rapand ser frem til sin fødselsdag og han har ønsker. En brandstation. Da jeg spurgte ind til, om han har flere ønsker. Ja ja… en brandbil. En brandmand. En brandslange. Og måske også en brandbil. Jeg håber i øvrigt ikke, at han har set den brandstation, der ligger under min seng.
  • at han altså også får sandaler i fødselsdagsgave, fordi han vokser hurtigere end du kan stave til g-i-g-a-n-t.
  • at min Rapand har fuldstændig tjek på min økonomi. Mor, du har femhundredemeter penge. Om ikke andet, så ved han, hvad jeg ønsker mig. Gerne i tusindekronesedler. Tak.
  • at det eneste sådan rigtig irriterende ved at ordne det morgenkaos, som du kan se på billederne herunder er, når Poul Krebs igen og igen ændre i sine tekster. Det er dog utroligt med sådan en pæn mand, at han ikke engang kan sine egne tekster.

img_0879 img_0880

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar