Hverdagens trivialiteter

Det viser sig #6

12. marts 2017
 • at der i morges var den smukkeste solopgang, jeg længe har set. Jeg var så heldig, at jeg fik muligheden for at nyde den sammen med min treårige, som heldigvis beundrede den mindst lige så meget som jeg.
 • at vi var på barselsvisit i går, hvilket gjorde, som sådan noget jo ofte gør, at min æggestokke klaprede løs, og at jeg pludselig havde glemt alt om, at jeg ikke har sovet i 8 – 9 måneder. Frøhopperen mindede mig dog pænt om det i nattens løb. Tak, Frø.
 • at vi var sammen med min side af familien hele dagen i går og min Tyrk sluttede dagen af med, at sige du har en virkelig dejlig familie. Jeg kan kun være enig.
 • at jeg nu har besluttet hvilken brudekjole jeg skal have på den 20. maj. Tror jeg. Det er svært ikke at være ovenud begejstret.
 • at Rapanden åbenbart kan tælle til 47, med kun ganske få fejl. Hvem har dog lært ham det? Jeg er ret meget på røven over alt det han ved og kan.
 • at Rapanden synes, at det er helt vildt at Tyrken bliver 30 år lige om snart. Jeg kan kun bakke Rapanden op, imens jeg fornægter, at det er min tur til at blive 30 år næste gang.
  T R E D I V E !
 • at vi skal ud og bowle i aften og jeg bryder mig slet ikke om at bowle, allermest fordi jeg er så pisse dårlig til det, at det er helt pinligt. Jeg har engang tabt til fire(!!) vuggestuebørn – og ja, der var børnebander, og jo, jeg tog mig faktisk sammen og gjorde en indsats, børnenes indsats var bare betydeligt bedre.
 • at det var ret nervepirrende og skrive DETTE indlæg, men I tog så godt i mod det.

  Tak for det – tak for jer!

 • at forår ér min yndlingsårstid! Selvom jeg godt ved det, så tvivler jeg altid lidt når det bliver efterår da det også er en ret skøn årstid. Men helt ærligt, der findes da ikke et bedre tidspunkt end når foråret først finder vejen frem. Mine børn er desuden også forårsbørn, og Tyrken og jeg bliver gift på en forårsdag.
 • at jeg nu har fået Tyrken overtalt til, at vi skal have fadøl på vores bryllupsdag. Jeg kan ikke rigtig finde på noget der er mere passende sådan en dag end dejlige kolde fadøl. Den dag bliver nok i øvrigt også første gang i mere end halvandet år, at jeg skal indtage mere end én øl i løbet af dagen (læs: jeg skal indtage mange øl). Det bliver en fest.
 • at min Tyrk og jeg taler allerbedst sammen, når vi kører bil og børnene sover på bagsædet. Der er sådan en dejlig ro og ingen forstyrrelser af børn, mobiltelefoner, fjernesyn eller andre ligegyldigheder. Så det er ret heldigt, at vi bruger mange timer i løbet af året i en bil.
 • at vi bor et ret vidunderligt sted! Det har jeg nu aldrig været i tvivl om, men nogle gange er det tæt på, at det er næsten lige så skønt, som der er i Vestjylland. Næsten.

img_0623

Et stemningsbillede fra den gåtur jeg er på i skrivende stund.

 Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar