Noget med børn

Sikke en lortemor!

5. februar 2017

Det er mig selv, jeg hentyder til.

Jeg sidder her i vores sofa, med den allerstørste knude i maven. Jeg har ikke meget positivt, at fortælle til mit indre jeg lige nu. Jeg havde puttet begge drenge og jeg troede, at de begge sov, så jeg tillod mig at tage et brusebad. Da jeg har stået under bruseren ganske kort tid, kan jeg høre, at Tyrken løber et sted i huset og imens jeg lytter efter hvad der sker, hører jeg min lille Frøhopper græde og skrige så inderligt og mere end jeg nogensinde har hørt tidligere. Jeg smider bruseren og flår døren op og kan bare se, min lille baby være opløst i tåre. Alt imens Tyrken går rundt med ham og trøster ham. Rapanden sidder nu op i sin seng og siger, at han bliver bange når Frøhopperen græder så meget.

Han var kravlet over i vores seng og faldt ud af sengen. Med hovedet først.

Jeg står bare og kigger på dem. Jeg kan ikke bevæge mig. Jeg kan ikke sige noget. Jeg kan intet foretage mig.

Tyrken får Frøhopperen trøstet, imens han sætter sig ind til Rapanden og beroliger ham også.Tyrken siger til mig, jeg har styr på det. Du har shampoo i håret. Gå ud under bruseren og vask det ud.

Jeg vender mig om, får bruseren samlet op og står der. Stirrer ind i fliserne, imens vandet løber ned over mig. Og så kommer tårene. Jeg kan ikke mærke forskel på mine tåre og det rindende vand, men jeg kan fornemme på min krop, at jeg græder. Og græder. Og græder.

Jeg ved endnu ikke, om shampooen er vasket ud. Men jeg kom ud ad badet. Og Tyrken fortæller mig, at Frøhopperen er helt okay og han sovet nu trygt og sødt, sammen med sin kanin.

Sikke en lortemor.

Det må jeg kunne gøre bedre i morgen.

l.o.r.t.e.m.o.r.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar