Hverdagens trivialiteter

Hvordan var det så?

5. februar 2017

Tja… hvordan var det så? Det der egoisme. Hvordan føltes det?

F A N T A S T I S K !

Mere af det, tak. Jeg har så ondt i mine fede kinder af at grine og jeg har ondt i enhver del af min mave, fordi jeg har grinet uafbrudt i seks timer og seksten minutter. Det var så dejligt og jeg kan mærke, at hele min krop er opladt, afslappet og glad. Nu skal jeg bare lige få styr på kramperne i mine kinder, de er slet ikke vant til at grine så ustyrlig meget.

Allerede klokken 16 ville jeg begynde at gøre mig klar, så jeg gav Frøhopperen en babs, talte sammen med Rapanden og snavede Tyrken i gulvet og sørgede for, at alle mand havde skidt og tisset af, så jeg kunne få fred på badeværelset. Jeg gik derud, fandt en playliste det hedder 100 90′ hits, skruede så højt op jeg følte jeg kunne tillade mig og så lige lidt mere. Jeg gik i bad og havde egentlig klaret hvad jeg skulle på cirka tre og et halvt minut, men jeg besluttede mig for at være rebelsk og blev stående under det rindende vand i bare fire minutter mere. Fire minutters total fråds og spild af vand, men hold-nu-kæft, det var dejligt. Uforstyrret. Ingen babyalarm. Ingen unger der havde akut brug for mig. Bare mig.

Og sådan begyndte min egoist aften. Min forestilling holdt stik, jeg kunne fordybe mig i op til flere samtaler i løbet af aftenen, jeg var nærværende og så talte jeg naturligvis alligevel om min søde børn. På den der helt normale måde og ikke barselsbobel-måden. Jeg nød et glas virkelig dejligt rødvin og sluttede aftenen af med en kold bajer, lige indtil klokken 23:46, hvor der foregik følgende SMS korrespondance:

img_0333

Så gav jeg mine veninder et knus, sagde tak for gode grin og skyndte mig hjem. Hjem til mine drenge, som jeg præcis lige nåede at savne.

Nu ligger jeg og snuser til min lille baby, som lugter lidt af leverpostej, men det er ligemeget, vi køber nemlig en god leverpostej. ;)

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar