Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Et rigtig dårligt humør

13. februar 2017

img_0425

Det kunne ligne mine børns mad. Det var det egentlig også, indtil jeg overtog det. Resterne. Resterne af den aftensmad det kunne blive til i dag. Jeg er i et ualmindelig dårligt humør. Jeg ved ikke helt hvorfor og alligevel så ved jeg det nok godt. Min tvivl stammer fra, at jeg plejer at håndtere sådanne situationer bedre. Det gør jeg bare ikke i dag, i dag føler jeg, at det hele ramler for mig.

Jeg har en kæmpe knude i min mave. Den knude begyndte i går og er vokset sig større i løbet af de sidste 24 timer. Det skyldes to ting. Den ene ting, er det savn jeg beskriver HER, i dette indlæg. Normalt er savn en god følelse, fordi den er progressiv og bunder i kærlighed, det kan gøre fandens ondt, men det bunder i kærlighed og kærlighed er godt. Men lige i dag kan jeg ikke håndterer savnet med et smil og måske nogle kærlige tåre. Nej, i dag er det nærmere sådan en slags uafbrudt vrælen, der åbenbart ikke har tænkt sig at stoppe. Måske, ved jeg hvorfor det fortsætter og at det nok bunder i noget helt andet.

Allerede da Frøhopperen var blot 12 timer gammel, kløjes han i det, besvimede kortvarigt og kastede så op. Det er sket et utal af gange siden og det er ganske ubehageligt at være vidne til. Efter han begyndte på mere fast føde, er der blevet længere tid imellem. Heldigvis. Indtil i går var det faktisk ret lang tid siden det sidst var sket og måske havde vi næsten glemt hvordan det var. Vi blev dog kraftigt mindet om det i går, da det skete ikke mindre end otte gange i løbet af en times tid. Det var ganske forfærdeligt. At se sin lille baby blive blå, få udspilede øjne og kæmpe for at trække vejret. Det bør ingen opleve.

Vi kørte den efterhånden velkendte tur til Skejby for, at få kigget på ham. Samme konklusion som de andre gange. Det er en refleks. Vi har været ved egen læge, vores sundhedsplejerske og adskillige hospitalslæger og de når frem til samme konklusion. Det er sikkert også rigtigt, men hvor er det svært at være i som forældre. En læge sagde på et tidspunkt til mig, nu er du udlært i at takle denne situation. Gu er jeg ej udlært i, at min baby stopper med at trække vejret. Og det bliver jeg i øvrigt aldrig.

Han er okay nu, omend han blevet syg igen. Feber og klattet. Jeg ønsker sådan for ham, at han snart bliver frisk igen.

Alligevel skal I ikke snydes for an kæmpe omgang kærlighed, der pludselig opstod.

img_0422

Det er sgu da skide søde. Og helt vildt pæne.

I morgen er en bedre dag. Det har vi nemlig besluttet. Nu vil jeg æde en ordentlig bunke chokolade, det må løsne knuden i min mave.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar