Parforhold

En særlig gave

20. februar 2017

Som jeg skrev om HER, gav jeg min Tyrk en særlig gave, da vi havde været kærester i seks år. Det handler hverken om at vi plejer, at give hinanden noget, eller det var et specielt år eller lignende. Det var bare fordi jeg havde husket datoen. Denne gave har ikke kostet mig noget – jeg havde tre gamle rammer og så printede jeg tre stykker papir med et motiv, der betyder noget mellem min Tyrk og undertegnede.

img_0472

Ideen opstod da jeg fandt dette billede. Pingviner har samme partner hele sit liv og jeg håber gevaldigt på, at min Tyrk og jeg også skal dele livet sammen. Derfor tænkte jeg, at det vil være et dejligt symbol, at have hængende på vores væg. Både de dage hvor vi er brusende forelskede, men også de dage hvor der er knap så meget brus på tilværelsen og det nærmere føles som en lunken og doven tilværelse.

img_0473Dernæst fandt jeg dette billede. Min Tyrk og jeg har spillet en del både Scrabble og Wordfeud, vi er også begge ord og sprog entusiaster, så det var meget nærliggende at finde denne type motiv. Samtidig synes jeg, at det er en genial og sjov måde, at beskrive sit hjem på og hvilke stemninger vi ønsker os her i vores hjem. Dels fordi vi begge (han har bekræftet det) mener, at det er sådan vi har det herhjemme, men også de dage hvor vi har brug for at hanke lidt op i os selv, så er det en god måde at blive mindet om hvad der egentlig betyder noget for os.

img_0474

Det sidste billede skiller sig nok i virkeligheden lidt ud fra de to foregående, men ikke desto mindre symboliserer det os som enkelt individer og i særdeleshed også os som kærester og venner. Vores venner og familier kan bekræfte, at vi siden vi var helt små har været betagede og kæmpe fan af gamle danske film. Det være sig de helt klassiske Morten Korch film, Olsenbanden film, Huset på Christianshavn og andre film i samme genre. Vi har sammen set et utal af gamle danske film, vi har også tvangsindlagt Rapanden til at se alle 84 afsnit af Huset på Christianshavn – og han elsker det. Det samme gør vi.

Det var den hjemmelavede og personlige gave jeg fik lavet til min Tyrk, og han blev meget glad for den.

Har du givet eller modtaget en personlig gave, af eller til en du holder af? I så fald hvad? Smid endelig en masse inspiration af sted i min retning, så vil jeg blive så glad. ;)

 

 Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar