Det gamle hus Om livet

En rundtur

9. februar 2017

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er pjattet med vores gamle hus. Og så selvom det er pivutæt, der er sne på indersiden af vores hoveddør og huset ikke engang kan gøre sig selv rent. Så ér jeg pjattet med det. Det samme er Tyrken og Rapanden. Frøhopperen er det sikkert også, jeg har bare ikke lige fået spurgt ham endnu. Tyrken sagde i går, jeg elsker vores liv, vores børn, vores hus og os to. Jeg er meget enig med ham.

I morges vågnede vi til dette syn.

img_0372

Billedet er taget ud af vores soveværelsesvindue. Selvom det er et ualmindeligt grimt træ, som skal fjernes, så er det da helt vildt pænt, med disse tunge dyner af sne. Jeg kan kigge på sådan noget i timevis.

Et af de bedste tidspunkter i løbet af dagen er den tur, jeg netop har været på og som jeg tager næsten hver dag. Når Frøhopperen er blevet puttet til sin første lur, laver jeg en dejlig varm kop kaffe, der som regel også kan nydes varm. Og så går jeg en tur rundt om huset. En tur hvor jeg kan trække vejret i den friske luft, nyde roen og mærke tilværelsen.

Ofte kan jeg slet ikke lade være med at tage billeder af min daglige rute, selvom det er samme vej og vi har ganske få kvadratmeter i haven, så nyder jeg synet, som ændre sig hele tiden. Dels fordi årstiden skifter, men også fordi vi har lavet en del siden vi købte huset for blot 9 måneder siden.

Her får du et sneak peek af vores have.

img_0369

img_0370

Rapanden har lavet en landingsbane med keglerne, fordi jeg vader rundt med barnevognen i timevis hver eneste dag.

img_6507

Vores kirsebærtræ en smuk vintermorgen.

img_6482

Min yndlingsplante er en bøg. Vi har desværre ikke en bøgehæk, det bestemmer man jo ikke selv, når man som os køber sådan et gammelt hus. Til gengæld står der dette smukke bøgetræ i vores have. Den står måske det dummeste sted jeg kan forestille mig, men den står der (endnu) og jeg nyder at følge den.

img_0238

Frøhopperens første kravletur udenfor.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar