Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Stop, bare stop

24. januar 2017

Stop.

Bare stop tiden.

Det er nok den mest brugte kliche, men ikke desto mindre en følelse jeg ofte bliver ramt af, især efter jeg har fået de hersens børn.

I DETTE indlæg, var jeg en smule sur på systemet og deres metoder, nu er jeg igen lidt træt af systemet, det kommunale system, denne gang er det bare ikke berettiget. Slet ikke, faktisk. Nu er det kun mine egne kvalmende moderfølelser, der gør sig gældende. Det gør de så til gengæld også. Jeg loggede ind på borger.dk og ser straks, at mit lille bitte menneske,på kun ganske få måneder, allerede har en start og slut dato på sin børnehave tid, og dermed også en dato på sin første skoledag. Det er da for vanvittigt.

udklip-antons-institutionsliv

 

Det er naturstridigt og helt forkert for mig, allerede og tænke så langt frem i min lille mands liv. Jeg mener, han kan ikke engang kravle endnu. 2022(!) er pludselig lidt for tæt på. Når det så er sagt så kan jeg, i al hemmelighed naturligvis, måske godt se det praktiske i og vide disse datoer allerede nu. Det giver mig allermest lyst til, at blive sammen med mine drenge hele tiden. Aldrig begynde på arbejde, aldrig sende dem nogle steder hen – bare tvinge dem til, at være sammen med deres lækre Mor for evigt og også for altid – som min Rapand fortæller mig, og som jeg i øvrigt er fuldstændig enig i. Altså lige indtil vi alligevel ikke kan holde ud at kigge på hinanden mere… om et øjeblik. ;)

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar