Det gamle hus Hverdagens trivialiteter

Iskolde hænder

6. januar 2017

Ligesom resten af Danmark, er vi også vågnet op til et iskoldt vintervejr. Rapanden er meget begejstret, især for den mængde sne, der ligger ude i haven. Han begyndte vores morgen med at spørge, om vi dog ikke lige kunne kaste med sne på hinanden, inden vi kører hen i børnehaven. Jeg beundre det energi niveau, han vågner med hver eneste dag – det vil jeg gerne lære. Allermest fordi mine børn så ikke behøver, at glo på sådan en hængt søløve hver eneste morgen, indtil de første kopper kaffe er slugt.

Hvert år er der en hel masse palaver om små børn nu må sove ude eller ej, baseret på temperaturen. Jeg tror egentlig bare at det handler om, sund fornuft. Ligesom cirka alt andet. Og min baby sover altså bedst i sin barnevogn, så der sover han i dag. Til gengæld er jeg frossenpind – det ér jeg, men vores gamle hus hjælper mig dælendytme heller ikke på vej mod varmen. Derfor valgte jeg i formiddags, at min baby skal sove indenfor i sin barnevogn.

Han står i et andet rum og med en lukket dør, så jeg lagde babyalarmen ned til ham, bare så jeg er helt sikker på, at jeg kan høre ham. For pokker da, jeg kan godt forstå, at jeg render og fryser og at jeg er nødt til, at have ikke mindre end to par strømper og hjemmesko på, sidde under tæppet og alligevel have brug for at varme min iskolde hænder på min kaffekop.

Da jeg kiggede på babyalarmen fortalte den mig, at vi næsten har vinter indenfor. Det er heldigt at vi er så pjattet med vores gamle hus, ellers havde det trukket gevaldigt ned, hvis vi vidste hvor elendigt det åbenbart er isoleret.

img_0110

Den opmærksomme læser vil kunne huske dette indlæg og dem der kender mig, vil mistænke, at det er fordi jeg ikke vil skrue op for varmen, men det er faktisk ikke tilfældet. Da Tyrken kom hjem i går aftes, rendte han rundt og indstillede på radiatorene og det der monstrum, der styrer vores vand og varme. Og med de lave grader vi har herhjemme, må jeg overgive mig og lade ham skrue så meget op, som det er muligt.

Kom så varme! Jeg tror på dig.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar