Hverdagens trivialiteter Om livet

Instagram

6. januar 2017

instagram_app_large_may2016_200

HURRA!

Så kom VirkeligVoksen også på Instagram.  Hvis du har lyst, må du gerne smide et like i min retning, skrive en kommentar, invitere din bedste veninde eller smide dig på sofaen. Alle er kærlige og velmenende opfordringer. ;) På Instagram vil der komme lidt flere billeder og naturligvis også blive oplyst om nye indlæg her på bloggen.

Fredag aften, Disneys sjov, rester af pebernødder og en meget sørgelig slikrest er ankommet til det gamle og pisse kolde hus. En note til mig selv må være, at jeg aldrig må servere så lidt snoller, at det tydeligt vil kunne ses, hvis jeg hapser bare et enkelt stykke. Så vil jeg jo slet ikke kunne stjæle 10 stykker. Øv!

God røv og god weekend – med eller uden slik. ;)

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar