Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Goddag 2017

1. januar 2017

Sikke en afslutning af 2016 og ikke mindst velkomst til 2017. Jeg havde, hvis ikke den bedste nytårsaften, så ligger den i hvert fald på top tre. For hold nu op vi havde en fuldstændig fantastisk aften. Egentlig betyder nytårsaften ikke noget særligt for mig, men i løbet af dagen og ikke mindst aftenen, fik den altså en betydning alligevel.

Jeg havde det ambivalent med at sige farvel til 2016, da jeg har nogle gedigne begivenheder skrevet i bogen for dette år, hvor jeg gerne vil beholde alle de helt klare og tydelige minder om mine oplevelser. Jeg kan næsten ikke holde tanken ud om, at jeg vil glemme bare en brøkdel af dem. Men sådan er det jo og der kommer helt bestemt også nogle gode og store begivenheder i 2017.

Vi holdt nytår hjemme i vores gamle hus for allerførste gang. Vi var sammen med Tyrkens bror, svigerinde og deres søn – deres søn er få uger ældre en Frøhopperen. Tyrken og jeg havde aftalt med Rapanden, at enten måtte kan være oppe lidt længere end normalt, ellers skulle han sove middagslur og så måtte han selv bestemme, hvornår han ville i seng. Så han sove middagslur i to timer.

De to babyer blev puttet til normal tid, som var lige efter forretten. Så kunne vi voksne og Rapanden nyde resten af middagen.

Det var fantastisk at have noget ‘alene’ tid sammen med Rapanden. Han var så glad og fuldstændig klar på at holde fest. Han kom godt nok ikke i bad og var i nattøj hele dagen, men det var lige sådan det skulle være. Helt perfekt. Pynten, bordbomberne, maden, ingen sengetid, fyrværkeri og glade voksne, det var opskriften på en fantastisk aften for en treårig. Da vi spiste morgenmad i morges, spurgte jeg Rapanden, om han ikke kunne nævne de fem allerbedste ting ved i går.

  • Være sammen med min Mor, Baba og lillebror
  • Lynet McQueen champagne (som han ikke kunne lide smagen af, men mest fascineret af flasken)
  • Se 90 års fødselsdagen
  • Spise morgenmad (det lyder som om, han ellers ikke får morgenmad. Det gør han altså)
  • Fyrværkeri

Jeg er imponeret over rækkefølgen og jeg bliver varm om hjertet, når jeg tænker på, at der virkelig ikke skal mere til for, at gøre ham glad og ikke mindst begejstret. Han har aldrig været oppe så lang tid før, han kom først i seng ved 1 tiden og han var glad og havde en fest, helt indtil han lukkede sine smukke, brune øjne.

I dag hænger vi fast i sofaen. Skal man ikke det, når det er 1. januar? Tømmermænd eller ej.

img_0083

Rapanden sidder og holder sådan fast i min arm, imens han spørger, om vi ikke snart skal fyre mere fyrværkeri af. Der skal vidst lidt afvænning til, på oplevelseskontoen den næste tid.

Goddag til dig 2017. Du er begyndt godt, blive endelig ved med det. Der er noget ganske særligt over et helt år med blanke sider, der bare venter på, at bliver fyldt med en masse pæne bogstaver.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar