Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Falsk strubehoste

8. januar 2017

I løbet af de sidste døgn, har jeg sovet omtrent fire timer. Siden klokken 2 i nat har jeg konstant haft min lille Frøhopper siddende på min arm. Han har fået falsk strubehoste! Betegnelsen lyder ikke særlig rar og det er endnu mindre rart, at opleve sådan en lille baby have det så skidt.

img_0123

Han kan pludselig sige lyde, som en vaskeægte søløve vil misunde. Jeg er tæt på imponeret over, hvordan denne lyd bliver dannet. Og så er jeg forundret over, hvordan denne tilstand kunne komme nærmest fra denne ene amning til den næste i løbet af nattetimerne. Når man sidder her på andet døgn, eller syvende måned, uden søvn, så tænkes der store tanker – åbenbart. Jeg tror, at jeg har tilbragt næsten lige så mange vågne timer sammen med Frøhopperen, som jeg har med Rapanden – trods tre års aldersforskel.

Selvom det er hårdt med den manglende søvn, så gennemgik jeg langt hellere den dobbelte tid uden søvn, hvis bare min lille Frø undslap det her. At sidde, ret op og ned i sofaen, godt pakket ind og med et stort vindue åbent, hjælper! Men sådan bør et lille menneske ikke have brug for, at tilbringe natten.

Selvom han har feber, er klattet og hiver efter vejret, så formår han alligevel, at smide en masse smil af sted. Og når han ser sin Abi lave fis, så griner han inderligt med sin hæse stemme. Han spiser og synes vist også at det er ret hyggeligt, at sove så tæt på mig i døgndrift.

Dén hygge må jeg tage en snak med ham om en anden dag, nu skal vi bare igennem denne virus på bedste vis. Jeg ved ikke, om vi har toppet med feber, hoste og hvæsen endnu, men jeg håber.

Smid gerne et par gode råd i min retning? Så er du sgu ekstra sød.

Jeg tager ikke et like som om, at du liker Frøhopperens tilstand, nærmere som et god bedring like.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar