Hverdagens trivialiteter

En tre årigs reaktion på min drøm

7. januar 2017

I morges da vi solg øjnene op eller da Rapanden havde slået sine øjne op og bestemt ikke mente, at resten af husets beboere skulle sove mere fortalte jeg, om den dejlige drøm jeg havde haft i løbet af natten.

Åhh Drenge! I nat drømte jeg, at vi sad ved en poolkant i Tyrkiet. Vi sad i badetøj, med en is i den ene hånd og et stykke bürek med feta i den anden. Foran os var det sejeste vandland med vilde rutchebaner og bagved det var havet.

Rapanden blev ellevild. Og udbrød meget begejstret ÅH JA, SKAL VI IKKE HEN TIL DIN DRØM NU???

Tyrken og jeg, kan da heller ikke se os fri for, at drømme os afsted igen. Dels på grund af ferien, varmen, maden, hyggen og den afslappende stemning. Men bestemt også Tyrkens familie, som bor i Tyrkiet. Til sommer er det to år siden vi sidst var dernede, så vi håber at det kan lade sig gøre i år. Mere end to år er for lang tid og så har de heller ikke set Frøhopperen endnu.

Savnet trækker allermest, men at vores gamle hus er så hundekoldt hjælper heller ikke just på situationen. I får lige et billede af min flotte og seje Rapand, fra vi var i Tyrkiet sidste gang. Der er da ikke noget at sige til, at vi gerne vil afsted igen.

img_0115

Hvergang Frøhopperen brokker sig en smule, siger Rapanden. Hakuna Matata til ham og helt ærligt, jeg kunne godt lige trække et par uger ud af kalenderen og tage det roligt – det samme kan den resterende del af familien.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar