Hverdagens trivialiteter

Det viser sig #1

14. januar 2017

Nogle gange får jeg en god idé, som jeg har lyst til at skrive ned. Det er bare ikke teksttungt nok til, at fylde et helt blogindlæg alene. Derfor har jeg valgt, fordi I naturligvis ikke skal snydes for mine påfund, at lave nogle indlæg der hedder Det viser sig… med nogle mindre detaljer, end hvad der fremstilles i et almindeligt blogindlæg.

Here it goes…

 • at min treårige tror, at når Hjem-IS bilen ringer med sin klokke, så tror han, at det er kirkeklokkerne der ringer. Det er iøvrigt hverken Tyrken eller undertegnede, der har bildt ham dét ind.
 • at det faktisk gør en forskel om man vasker sine vinduer eller ej. Her gik jeg og troede, at det bare var konstant tåget.
 • at min baby kan holde sig vågen og samtidig være glad, med en ualmindelig sparsom mængde søvn.
 • at min første baby voksede markant hurtigere end min baby nummer to. Det tøj der, som jeg tænkte kunne genbruges kommer vidst ikke helt til at passe med årstiderne alligevel.
 • at jeg er for sindssyg god til, at få en rådyrkølle til at smage himmelsk.
 • at min treårige kan have rigtig god sliksmag den ene fredag og knap så god virkelig elendig sliksmag den efterfølgende fredag.
 • at min baby nu er alle andre steder, end dér hvor jeg ligger ham.
 • at jeg er begyndt at bygge et møbel, der indtil videre blandt andet har inkluderet en fukssvans, et koben og en tommestok.
 • at jeg nok har lidt mere OCD end først antaget, når det viste billede er mit værste mareridt.

img_0146

En time forinden stod der en flot politistation. Jeg fungerer ikke i at lade kreativiteten sejre og bygge sit eget. Den medfølgende manual og guide til at bygge en fed politistation, fungerer allerbedst i mit hoved.

 • at mit barn gerne vil være langhåret. Det er fint for mig, knap så fint for Tyrken.
 • at i krig, kærlighed og når det omhandler hjemmesko gælder alle kneb. Jeg er vidst nok kommet til at bilde min treårige ind, at de nye hjemmesko er magiske og at han kan løbe mega stærkt i dem. Det virker.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar