Hverdagens trivialiteter

Det er en fascination for mig

1. januar 2017

Det her kan måske virke som et brokkeindlæg, men det er det ikke. Slet ikke. Tværtimod. Det er nærmere en fascination. En fascination over hvordan nogle mennesker formår at fylde en opvaskemaskine. Nogle har så nemt ved det, andre bøvler lidt mere med det. Nogle erkender det, andre benægter det.

Der er ikke et facit. Og jeg kan egentlig bedst lide situationer, hvor der ikke er et direkte facit, så er det ofte mere omgængeligt, nemmere at omgås og nemmere at tilpasse. Noget er bare klogere end andet, især i forholdet til at fylde en opvaskemaskine.

Jeg siger ikke, at jeg er særlig dygtig til at fylde sådan en sag. Jeg siger bare, at jeg er dybt fascineret over, hvordan især én af de andre beboere i min husstand klarer samme opgave.

Jeg tænker på, hvordan sådan en mand, endda en veluddannet mands hjerne, klarer opgaven. Hvilken strategi bruger han mon? Hvad er overvejelserne? Hvad har målet været?

Jeg er ikke sikker på, at jeg kan finde frem til en løsning. Så nu har jeg sat mig, i hjørnet i min stue, med en kop varm kaffe og vil forsøge, at gætte mig frem til beboerens handlemønster.

Det er både spændende og ikke mindst fascinerende.

img_0085

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar