Hverdagens trivialiteter

Der samles LEGO

2. januar 2017

Herhjemme er der stadig feriestemning. Tyrken har ferie og Rapanden holder også fri. I dag har været en afslappende dag, med en masse små praktiske gøremål.

I skrivende stund sidder Tyrken og Rapanden og samler den nye LEGO City politistation, som Rapanden fik tidligere i dag. De samler, taler med hinanden, griner, samler, synger og diskuterer forskellige ting. Deres emner har blandt andet været Volbeats tekster, hvad det betyder at grine hånligt og hvad det betyder at skulle følges sammen for evigt. Jeg fatter ikke hvordan min lille bitte baby lige blev så stor, det ender jo med at jeg ikke engang kan bilde mig selv ind, at han er min lille baby mere.

img_0093

Til gengæld fatter jeg det her koncept med ferie. Det er altså ret skønt. Og nu kan vi mærke det sådan for alvor, uden en masse julefrokoster, familiebesøg, pakkeleg, nisseløjer og hvad der ellers hører til den dejlige juletid. Men for nu, er det også rart at blive normaliseret og samtidig have ferie. Vi tager lige et par dage mere.

Nu vil jeg, tilslutte mig, mine største drenge og brillerer med mine LEGO-samle-skills.

God aften til dig og tak fordi du læser med. :)

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar