Om livet

Ammehjerne

13. januar 2017

img_6166

Ammehjerne er ikke just et ukendt fænomen. Om det er fordi kvinden ammer, eller bare er en overdrevet træthed og manglende stimuli til hjernen, skal jeg ikke gøre mig klog på. Én ting er dog sikkert, det bliver udlevet i stor stil her på matriklen.

Her får I de tre mest mærkelige læs: mest hjernedøde, åndssvage og virkelig ikke gennemtænkte situationer jeg har rodet mig ud i, i løbet af de sidste syv måneder hvor jeg har ammet min lille kærlighedsklump. Om det er manglende hjerneceller eller ualmindelig træthed, vil jeg ikke analysere en helt masse på. ;)

#1 En onsdag omkring middagstid leder jeg efter min kaffekande, da jeg føler mig overbevist om, at jeg helt sikkert har lavet en kande om morgenen. Jeg kan ikke finde den. Jeg er ude i overvejelserne om både nisser, trolde, en enhjørning eller noget helt andet. Nogle timer senere, vil jeg lave en rugbrødsmad, idet jeg åbner køleskabet, står min sorte kaffekande på anden øverste hylde.
Flot.

#2 En tirsdag formiddag pakker jeg Frøhopperen og mig selv sammen. Afsted og ind i bilen, vi kører og er kørt knap en kilometer indtil jeg kommer i tanke om, at jeg har glemt mine nøgler. Jeg vender om og kører vejen tilbage og ind i vores indkørsel. Da jeg drejer nøglen om og slukker bilen, spekulerer jeg over, hvad jeg egentlig skulle. Jeg havde i hvert fald min nøgler med.

img_0158

Til mit “forsvar”, vil jeg nævne, at det kan være svært at mærke sådan et lillebitte nøglebundt, der hænger og dingler, imens jeg kører bilen.

#3 En fredag går jeg og pakker tasker – én til Rapanden og én anden til Frøhopperen og mig. Vi skal på weekendtur. Til sidst vil jeg pakke mine nullerbukser. Jeg føler mig helt overbevist om, at jeg har lagt dem sammen og så fået dem lagt et sted. Men hvor?! Jeg leder og leder. I over tredive minutter leder jeg. Tredive minutter!!! Indtil jeg giver op og vil til at tage sko på og komme afsted. Idet jeg får den ene sko på, opdager jeg, at jeg gudhjælpemig har nullerbukserne på.

img_0156

Du skal være så hjertelig velkommen til, at komme med en af dine historier, hvor du har gjort noget gennemtænkt eller knap så gennemtænkt?

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar