Hverdagens trivialiteter

Velkommen til

5. december 2016

Cecilie fra Tregodegrunde har i december måned en julekalender. En julekalender hvor hun hver dag udgiver en kærlighedshistorie. I dag er hun kommet til Tyrkens og min. Hvis du har lyst, kan du læse den HER.

Af den årsag har jeg væsentlig flere besøgende her på min blog, end jeg har normalt. Derfor vil jeg gerne byde velkommen til I nye.

Her på bloggen kan du følge med i mit liv – læse om stort og om småt. Vi er et stort kulturelt kaos, uden overhovedet at være kulturelle, jeg er oprindeligt fra Vestjylland og min kæreste er Tyrker – det giver unægteligt nogle udfordringer, men mange flere glæder. Jeg er Mor til to drenge, en på 3 år og en på seks måneder – det giver naturligvis en masse spekulationer og oplevelser, som jeg skriver om. Da det kun er seks måneder siden jeg fødte min yngste søn, kæmper jeg også lidt med de sidste graviditets kilo.

Ideen til denne blog opstod, da vi stod midt i at blive forældre for anden gang og samtidig lavede et huskøb. Med alle de voksne beslutninger vi skulle tage og føle, at det både er det mest naturlige og bedste i hele verden, men også føle sig helt forkert i den type beslutninger og det store ansvar der følger med. Følelsen af at et tal fortæller, at jeg ér voksen, men på så mange andre punkter føler jeg ikke, at jeg er voksen.

Det er en blog, der er fyldt med ironi og seriøsitet, frygten for det voksne liv og glæden ved det voksne liv, hverdagens trivialiteter og de store begivenheder i livet.

Kort fortalt, er jeg en pige det voksne ord er nok kvinde eller dame på 28 år, jeg bor sammen med min Tyrk på 29 år og mine to drengebørn. Vi bor i et gammelt hus, i provinsen.

Du kan også følge mig på Facebook, hvor jeg linker til alle indlæg, der bliver lagt op her på bloggen. Det samme kan du på Bloglovin.

Velkommen til. :)

img_6694


Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar