Hverdagens trivialiteter Noget med børn Om livet

Om at savne

12. december 2016

img_6746

Det kan være svært, for mig og sikkert mange andre, at holde sin kæft nogle gange. I morges var ingen undtagelse.

Jeg var ikke i tvivl om, om jeg burde svare eller ej. Af forståelse for mit barn, skulle jeg naturligvis bare give ham et knus, sammen med ordene jeg elsker dig. Hvilke ord der fløj rundt i mit hoved, var de samme, bare med noget mere kraft og så sammen med en hel masse andre ord.

Mor, du skal blive her hos mig for altid og også for evigt, skal du blive her.

Jeg er på ingen måde objektiv, men hold nu op hvor er min lille treårig bare den sødeste i hele verden. Sammen med sin lillebror naturligvis. Den lille dreng indeholder så meget og giver så meget.

Da Rapanden fyrede ovennævnte sætning afsted, i min retning, blev jeg sgu varm om hjertet og fik en klump i halsen. Det minder mig også om hvor skrøbeligt livet er. Allerførst vil jeg jo bare gerne se mit lille menneske, blive et voksent og et selvstændigt stort menneske. Dernæst vil jeg også gerne følge ham i voksenlivet. Resten af mit liv er rimelig sikkert, men resten af hans liv er mere usikkert. Heldigvis, foranlediges jeg til at sige, samtidig med at jeg på nuværende tidspunkt slet ikke kan bære, at jeg skal gå glip af noget.

Jeg knuselsker den lille dreng.

I weekenden har han har været på juleweekend, hos sine Bedsteforældre. Han har haft en vidunderlig weekend, hvor han har oplevet så meget, på den der helt igennem gode og ustressede måde, sammen med sine to kusiner. I løbet af weekenden, har han ikke spor savnet mig, men i morges var savnet til mig, måske alligevel at mærke for ham. Han spurgte mig flere gange, om jeg nu havde skrevet til Børnehaven, at han ikke kom i dag. Og at maven altså fortalte ham, at han havde brug for en fridag. Men med en tung følelse i maven, måtte jeg fortælle ham, at han altså skulle afsted i dag. Med en krævende lillebror og en feberramt Mor, er der ikke meget overskud tilovers.

Han skulle forhåbentlig bare lige i gang med sin dag og så skal han hentes tidligt.

Gå-så-væk-feber!

 

Følg mig på Facebook og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar