Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Besøg af Julle

6. december 2016

I går da jeg hentede Rapanden i Børneren, sad Julle i Rapandens rum. Ham Julle sad bare der og ventede på, at der kom nogle aktive overskudsforældre og hentede ham, sammen med et yderst ivrigt og spændt barn. Og så skulle hele banden ellers bare være klar på alverdens sjov og drillerier.

Min første tanke var ikke just udpræget begejstring, allermest fordi jeg slet ikke lige kunne komme i tanke om noget, den Nisse kunne lave af drillerier. Og fordi mandag går med gymnastik og er den første dag efter weekenden, hvilket ofte betyder lidt ekstra træthed hos alle her i husstanden.

Men allerede på vej hjem, spurgte Rapanden, om vi ikke skulle have risengrød til aftensmad og om Julle egentlig kunne finde på, at lave risengrøden gul?!

Dér. Lige der kom det til mig. Både overskuddet, ideerne og den sjove og skøre stemning, som sådan en Nisse kan og helst skal give.

Midt i al min pludselig opståede overskud, fik jeg sørme også vendt det der gymnastik til noget positivt. Imens Tyrken og Rapanden var afsted, kunne Julle lave noget fis. Han vendte både vores spisebord på hovedet, lavede risengrøden gul og gemte Rapandens tandbørste. Halløj, hvor det gik.

img_6702

 

img_6721

img_6722

img_6723

img_6725

Det var Rapandens idé, at vi skulle sidde på gulvet og spise. Det var ikke den mest komfortable stilling at spise i, eller den nemmeste måde, at give en seks måneder gammel baby mad på. Men det var helt sikkert den hyggeligste portion risengrød, jeg til dato har indtaget.

img_6701

Da Rapanden skulle have børstet tænder, blev han mødt af denne seddel. Det synes han var det sjoveste i hele verden og helt vildt spændende. Allerførst troede han, at han ikke behøvede at børste sine tænder. Sådan fungerede det dog ikke helt. Men det var sjovt.

img_6724

De blev puttet sådan sammen. Det var hyggeligt. Julle blev dog så sulten, at han måtte hente en portion risengrød i løbet af natten. Julle havde da også fået mælken lavet gul, i løbet af natten.

Nu er Julle og Rapanden afleveret i Børneren. Det var hyggeligt og sjovt at have besøg, men det er nu også dejligt, at Julle skal videre til en ny familie.

Allerfedest var det at se, Rapandens reaktion på alle drillerierne. Og høre ham fortælle om, hvor fræk Julle havde været, under sit besøg.

God dag – med eller uden nisser.

 

Følg mig på Facebook og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar