Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Av mit moderhjerte

18. december 2016

img_3828

I morges aftalte Tyrken og jeg, lige hen over hovedet på Rapanden ja, det må man gerne nogle gange, at vi skulle have pandekager til morgenmad. Det er længe siden vi er vågnet op sammen herhjemme i en weekend, så i dag skulle vi hygge lidt ekstra og dermed også have pandekager. Så jeg turde stille Rapanden, det ellers forbudte spørgsmål, hvad har du allermest lyst til, at spise til morgenmad.

Jeg vil bare spise sammen med dig, Baba og min lillebror.

Den sad! Den sad lige i hjertekulen.

Jeg ved ikke, om det gør ondt fordi det er tydeligt tegn på, at han savner vores familietid, eller om det rammer mig, fordi det gør mig varm og lykkelig, at han elsker vores familie så meget. Eller en blanding af det hele. Jeg mener, at det er en treårigs ret, at han ikke skal savne sin allernærmeste familie, men det gør han. Han savner mest sin Baba og at vi er sammen alle fire. Vi har bare ikke kunne stille noget op den sidste tid, da Tyrken har skrevet en eksamensopgave. I fredags spurgte Rapanden sågar, om Tyrken egentlig boede på sit arbejde. Av, mit moderhjerte.

Kom så juleferie. To dage tilbage! Den skal nydes ekstra meget i år, imens vasketøj og andre ligegyldige ting må vente til 2017.

T o d a g e ! ! !

Følg mig på Facebook og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar