Hverdagens trivialiteter Noget med børn Om livet

Ude af min barselsbobel i et øjeblik

5. november 2016

I går var jeg for første gang, siden Frøhopperen blev født lige der midt på køkkengulvet, ude i den virkelige verden. Med mascarare og kjole på og alkoholfri øl medbragt i en plastikpose. Sådan. Virkelig Voksent.

Inden jeg kørte afsted, kunne jeg slet ikke være i mig selv. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle sige farvel til min sovende børn. Hvordan jeg skulle sætte mig ind i en bil, sådan helt alene. Uden at have pakket til alle mulige og ikke mindst umulige situationer, til lidt for mange mennesker. Nej, bare sætte mig ind i bilen, ligesom alle andre normalt fungerende mennesker. Jeg fungerer jo kun i min barselsbobel i øjeblikket.

Min Tyrk fortalte mig pænt, at jeg så godt ud, havde det med jeg ville få brug for og endda også sagtens kan finde ud af at socialisere. Right!

Jeg kørte afsted. Jeg kunne faktisk godt finde ud af at køre den der stationcar. Jeg fik alle tankerne om, hvis jeg nu aldrig skulle se mine søde børn igen. Hvordan mine børn dog skulle leve uden mig. Hvordan Frøhopperen nogensinde skulle komme til at spise andet mad, end min mælk. Og sikke en uansvarlig og topegoistisk Mor, jeg er.

Da jeg trådte ind i lokalet, hvor alle de andre voksne mennesker sad. De talte rigtig sammen. Drak øl og vin. Nogle drak endda Tequila.

Jeg fik et knus af alle de voksne mennesker. Jeg er normalt ikke til knus, men det var lidt rart, at få et knus af mennesker, der ikke havde snot hængende i hele hovedet.

Jeg fik placeret mig på en stol, med en af mine egne øl i hånden og faldt ind i snakken.

Jeg fik talt, fjollet og ikke mindst grint. Sådan et rigtig grin med andre voksne og af voksne emner. Jeg følte mig, som mig selv. Jeg var pludselig noget andet end Mor. Jeg var mig. Jeg blev mindet om, at jeg elsker begge dele og har brug for begge dele. Både at være Mor, men også være mig selv. Det var fedt.

Lige nu er jeg glad for, at være vågnet op hjemme i min barselsbobel og i min seng og sidde her og skrive, imens mine drenge ligger ved min side og finder på eventyr.

Nu vil jeg overbevise dem om, at pandekager til morgenmad er verdens bedste idé.

God lørdag. :)

 

Ønsker du, at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du, finde mig på Facebook, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar