Hverdagens trivialiteter

To syge børn

16. november 2016

To syge børn. Heldigvis var det ikke i går, på min tirsdag, til gengæld er det så tifoldigt i dag.

Frøhopperen fik sin femmåneders vaccine i går, så at han har fået feber kommer ikke som den helt store overraskelse, men at Rapanden lige skulle time det, så han også er blevet syg, er en lidt større overraskelse. Mine børn har allerede noget helt specielt sammen, en slags tvillinger med tre års mellemrum. De ligner hinanden. Billeder der er blevet taget af dem begge i deres første levemåneder, er det ikke til at kende forskel på dem. Og så står de sammen om, at være vågen de samme nætter og står sammen, når den ene har feber, så får den anden det også. Det er da mega smart for dem, så kan de hygge sig sammen og moderen løber bare dobbelt så hurtigt. I løbet af de sidste par døgn har jeg fået knap fire timers søvn, men det er vel også en slags søvn?!

Jeg fik min tirsdag og selvom drengene er syge i dag, så hygger de sig og det er trods alt det vigtigste.

Lige nu er jeg dog ret glad for, at jeg i mandags fik lavet juice til denne uge. Så jeg har sådan et par juicebanditter stående i køleskabet, det bliver vist min redning i dag, sammen med mit olieshot og uanede mængder kaffe. Alle tre dele er jo en slags energi til min, for nu, ret langsomkørende hjerne.

img_6532

img_6534

Et syn som dette, er naturligvis også min redning. Ham og storebroderen ér faktisk ret så søde.

 

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook og på Bloglovin, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar