Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Tissemand, patter og fredagsrebelske

11. november 2016

Dagen begyndte godt.

Jeg vågnede til lyden af min familie, der var i køkkenet Frøhopperen skreg, de andre talte højt sammen for at overdøve. Men da jeg kom ud i køkkenet forsvandt den ellers snigende irritation, jeg kom nemlig ud til brændt æggekage, frisklavet kaffe og jeg havde jo lige fået tyve minutters sammenhængende søvn. Halløj i skuden, for en begyndelse.

Tyrken skulle først møde klokken 13 i dag, så vi havde formiddagen sammen, alle fire. Vi havde aftalt, at vi skulle ud og handle, så vi kan lave and til aftensmad i morgen. Yay! Jeg kom endda i bad og alt mulig lækkert, inden vi var ude af døren.

I eftermiddags lavede Rapanden og jeg et puslespil med alfabetet.

img_6500 img_6502

Vi skiftes til at lægge et bogstav i pladen, hvor den der holder bogstavet fortæller hvad det hedder og mindst ét ord, der begynder med det givende bogstav. Hvilken slags Mor er jeg lige, når hver eneste gang vi kommer til T, kan jeg komme i tanke om tissemand? Og det samme med P, det eneste jeg kan komme i tanke om er patter. Det er som om at alle andre ord er fuldtændig forsvundet fra mit hoved. Fortæl mig, at jeg ikke er den eneste der kan ende i den slags situationer?! Det er heldigt, at jeg har søn der har lidt mere fantasi, han kan hjælpe mig og komme i tanke om Thomas og Pingvin. Pyha – reddet på målstregen. ;)

Vi er fredags rebelske og har hver blandet en pose slik og vil smide os i sofaen for at se Disney show. Sammen. Bare Rapanden og mig. Jeg elsker det.

img_6505

Jeg vil aldrig indrømme, at jeg har blandet for 65,- slik. Og var klart vinderen med den tungeste pose. Og dagen er ved at slutte godt.

 

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar