Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Tilnavnene Rapand og Frøhopper

23. november 2016

Hvorfor tilnavnene Rapand og Frøhopper.

Først og fremmest ønsker jeg ikke, at bruge deres rigtige navne i flæng her på bloggen. Deres navne er ikke hemmelige, men navnene Rapand og Frøhopper er helt naturlige for mig. De er nemlig blevet kaldt det, siden de hver især var ganske små. Kan jeg mon sige det om Frøhopperen allerede nu, han er trods alt kun seks måneder?! ;)

Rapanden, min lille søde babybandit på 3 år, fik navnet Rapand allerede ved den allerførste scanning, vi var til. Nakkefoldscanningen. Selvom en baby i uge 12, nærmest er færdigudviklet sådan rent kropsligt og man som regel sagtens kan se, at det der er et lillebitte menneske, så lignede vores billeder mest af alt en and. Fra den dag lavede vi fis med, at vi nok ikke fik et menneskebarn, men en rapand. Og vi fik en Rapand, som heldigvis også var et sundt og velskabt drengebarn. Så heldige var og er vi.

Tre år senere var den gal igen. Vi tog også til nakkefoldscanning for, at se dette lille menneske. Det lignede et menneske. Scanningsdamen der scannede mig sagde, at den lignede en filosof. Det kunne vi ikke rigtig se, og havde åbenbart heller ikke fantasi til, at finde på noget at kalde den. Månederne gik og pludselig kom han susende ud, lige midt på køkkengulvet. Ingen var i tvivl. Han var en lille Frøhopper. Igen, et sundt og velskabt drengebarn, der samtidig lignede en Frøhopper.

Deraf er de to tilnavne opstået. Og jeg er vilde med dem

img_6584

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook og på Bloglovin, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar