Hverdagens trivialiteter Noget med børn Om livet

Stop tiden

13. november 2016

Stop tiden.

Jeg er havnet i en kliché.

Stop tiden.

Hvor bliver tiden af? Tiden går alt for hurtigt.

Min lille bitte babyRapand, på tre(!!!) år. Eller rettere, hvor er den baby henne? Der er ikke meget baby over ham mere.

I går aftes imens jeg er ved at skrælle kartofler til vores, i øvrigt velstegte and, gør mit lille menneske mig opmærksom på, at månen altså er lige der ude, oppe på himlen. Jeg giver ham ret.

Hvortil han fortæller mig, fuldstændig sikkert, at det er næsten ligesom en planet.

Jeg er med på, at månen ikke er en planet, men han sagde også selv næsten. Mit lille menneske har da fattet noget astrologi. Absolut mere end jeg selv gjorde i den alder. Jeg vil til enhver tid benægte, at jeg selv, inden jeg skrev dette indlæg, googlede hvad en måne egenetlig består af. Hvor har han overhovedet hørt ordet planet? Det er i hvert fald ikke noget vi har talt om herhjemme.

Bagefter siger han, klog som han er

Mor, er aftalen ikke at når månen kommer, så går solen, og når solen så kommer igen, så går månen bare. Er det ikke aftalen, Mor?

Jeg falder på røven over de ting, der kommer ud af det lille bitte menneskes mund og hvad der foregår inde i det lille hoved. Hvor lærer han alt det henne? Hvordan kan han allerede have lært så meget?

Det. Er. For. Sindssygt.

STOPTIDEN!

Fik jeg nævnt alderen. 3 år. 3 år.

I dag skal vi til halvfemsårs fødselsdag hos min Farmor, drengenes Oldemor. Hvis jeg bliver lige så gammel som min Farmor, så har jeg heldigvis mange, mange år sammen med mine drenge endnu. Jeg glæder mig. Både til fødselsdagen. Og til at se mine drenge gro og en dag blive voksne mænd.

STOPTIDEN!

img_6513

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook og på Bloglovin, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar