Om livet

Søvn gør så meget

12. november 2016

I løbet af det sidste års tid er det meget få gange, jeg er gået i seng senere end klokken 22. Dels fordi jeg er glad for min søvn, men også fordi jeg havde en hård graviditet og det sidste halve år, fordi Frøhopperen ikke just bruger meget af sin tid på at sove. Så hvis jeg skal have en jordisk chance for bare, at være nogenlunde frisk, så skal jeg prioritere min søvn og være taktisk.

Det er mig der er på barsel og mig der har maden til Frøhopperen, så det giver ingen mening hvis Tyrken skulle stå op om natten. Det har aldrig været på tale. Hverken med Rapanden eller nu med Frøhopperen.

I går gik jeg sædvanen tro tidligt i seng. Tyrken prioriterede lidt ego tid foran flimmerkassen.

Da Frøhopperen vågner første gange, klokken 23:40 flyver jeg op og ammer. Og lægger ham igen bagefter. Da han vågner anden gang klokken 00:35, giver jeg det vist mest af alt kun et halvhjertet forsøg ved, at give ham sin narresut. Tyrken er nu kommet i seng og spørger, om vi skal bytte plads. Det skulle han ikke spørge om to gange, så jeg hoppede over på den anden side, imens han tog Frøhopperen. Han fik ham til at sove igen. Sgu.

Faktisk resulterede det i at jeg kun ammede to gange, efter vi havde byttet plads. Når jeg normalt ammer cirka seks gange i løbet af natten, så har jeg fået en helt, helt anden nattesøvn end jeg er vant til. Halleluja.

Nu er Rapanden og jeg stået op. Dagens første kande kaffe er netop løbet igennem og så skal jeg vist lige vise mig, fra min gode side og lave pandekager klar til Tyrken og Frøhopperen er friske.

Sovsen der skal laves til anden i aften, skal vist være på stadie med sovsen juleaften. Søvn gør så meget! Sæt i gang.

img_6508

img_6507

Se lige min flotte, flotte have. Jeg bliver aldrig træt af den. Nu går jeg kun ind fordi det er så pisse koldt.

God lørdag. :)

 

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook og på Bloglovin, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar