Det gamle hus Hverdagens trivialiteter

Min nærighed giver mig en kold mås

8. november 2016

Vi har aldrig og får aldrig ry for, at vores indretning er hverken stilet, lækkert eller minimalisktisk. Vi har nærmere ry for, at vores indretning er hyggelig, rodet, stilforvirring og meget personligt.

Det er nu lidt mere end et halvt år siden vi flyttede ind i vores gamle hus. Vi er faldet godt til i området og er meget glade for huset. Vi flyttede hurtigt ud af alle flyttekasser og vores ting fik en plads, måske ikke den rigtige plads, men det fungerede. Indimellem når Tyrken er hjemme og vi lige hanker lidt op i os selv og hinanden, så tager vi et ryk og får sat nogle hylder, billeder eller lignende op. Så tingene får mere og mere deres rigtige plads.

Det er simpelthen blevet så koldt og jeg render og småfryser. Jeg er en af de tåber, der skruer så lidt op for varmen som muligt. Så sidst på eftermiddagen, når det er blevet mørkt udenfor, tænder jeg stearinlys, for at gøre det hyggeligt og for at få lidt varme. Når jeg får fyret op for hele stuen og køkkenet, beundrede jeg vores hjem. Her er ikke lækkert eller pænt, men her er helt vildt hyggeligt. Jeg elsker vores hjem. Det ér vores base nu.

img_6470

img_6471

De tre bogstaver symboliserer vores navne. Vi fik bogstaverne, inden vi fik Frøhopperen og har endnu ikke fået købt det sidste bogstav.

De tre bogstaver har en dobbelt betydning for mig, og det er ikke en tilfældig rækkefølge de står i på billedet ovenover. Naturligvis symboliserer de vores navne, som køberen også har tænkt.

Derudover giver det mig et minde, fra min barndom, hvor vi skrev sedler, til hinanden. Den første der stod op begyndte og i takt med, at vi andre stod op, blev der skrevet videre.

Afslutningsvis ved hver besked skrev vi J.E.D.

Jeg Elsker Dig.

Når jeg ser bogstaverne, tænker jeg, på min barndom og min egen lille familie. Og at vi naturligvis mangler et bogstav inden det er fuldendt. ;)

Og så tænker jeg, at jeg virkelig snart bør tænde mere op for varmen. For hold nu kæft min nærighed, giver mig en virkelig kold mås.

 

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar