Hverdagens trivialiteter

Mandag

28. november 2016

I dag er en dag, hvor jeg har lyst til alt muligt, ingen ting og helt sikkert ikke noget sundt.

img_6618

Jeg har allermest lyst til, at tage sofaen på ryggen og blive her resten af dagen. Måske også i morgen. Indtage alt det forbudte og ulækre, som jeg har allermest lyst til. Og bare være i mit eget selskab og ikke skulle tage hensyn til andre mennesker. Bare mig.

Jeg er ikke på et overskud af søvn, jeg har ondt i nakken og mit hoved. Mest af alt er jeg bare et træt og uoplagt lille menneske, der bare gerne vil ligge på sofaen og indtage ulækre sager, i håbet om at finde noget energi og overskud et sted.

 

img_6627

Finde energi for at blive den bedste udgave af mig selv. Allermest for min egen skyld, men også for min børns og Tyrkens skyld.

Jeg bryder mig ikke om denne tilstand, hvor sofaen er min bedste ven. Jeg holder væstentlig mere af, at være frisk og have gang i min krop, fremfor at ligge her og føle mig helt ubrugelig.

Men for nu, vil jeg alligevel have lov til at ligge her og være ynkelig, indtil min baby vågner. Hvor jeg igen vil finde en eller anden form for overskud. Og så holde fast i, at i morgen bliver bedre. Meget bedre.

 

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook og på Bloglovin, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar