Om livet

Et særligt farvel

24. november 2016

For tre år siden da jeg var færdig med barsel, efter jeg havde født Rapanden, fik jeg et nyt arbejde. Et arbejde som jeg brænder for. Virkelig brænder for. Jeg er endda så heldig, at jeg også er dygtig til mit fag og til mit arbejde. Da jeg havde været ansat i et år, fik jeg mulighed for at være med til, at åbne en ny afdeling. Det var vildt, spændende, sjovt og vanvittig hårdt. Jeg kunne godt lide det. Halvandet år efter var jeg igen blevet gravid og gik på barsel.

Vi havde på daværende tidspunkt været på husjagt, i mere eller mindre grad gennem fire år, og havde faktisk næsten opgivet, da vi var ved at være for tæt på min termin. Men pludselig fandt vi vores kære gamle hus. Dagen efter vi havde skrevet under på købsaftalen på huset, tikkede der en mail ind. En mail der gav mig en knude i maven og en klump i halsen. Det hus jeg er ansat i skal lukke. Snart. Hvor er det typisk at sådan noget sker for mig. Allerførst tænkte jeg på den usikkerhed det giver. Vores økonomi, vores hus, mine børn og da det går op for mig, at vi har været Virkelig Voksne og  at det nok skal gå, uanset hvad der sker med vores jobs, så går det. Hvis det ikke går – så går det nok alligevel. Det er mit motto, og det er ikke tilfældigt.

Derefter begyndte alle mine tanker omkring mit arbejdsliv. Hvad pokker skal der så ske?! Hvad skal jeg nu? Vil jeg noget helt andet? Hvordan griber jeg det an, imens jeg sikre min familie og mig selv?

S.H.I.T.

Et par dage senere tikkede der en ny mail ind. Du ér sikret arbejde. Der er bare ikke nogen der ved præcis hvor, endnu.

I dag skal jeg så ned på mit arbejde, i den afdeling jeg selv har været med til at åbne, for at lukke den. Sige et særligt farvel. Måske knibe en enkelt tåre. Men også holde fast i, at det ikke er et farvel til mine kollegaer, men et på gensyn. Nogle skal jeg fortsat arbejde tæt sammen med, nogle skal jeg arbejde knap så tæt sammen med.

I dag vil jeg tænke på mit arbejde, men i morgen vil jeg igen nyde og være sammen med min baby og holde barsel. Indtil april. Det ser jeg allermest frem til lige nu. Heldigvis.

 

img_6585

 

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook og på Bloglovin, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar