Det gamle hus Hverdagens trivialiteter

Det gamle hus giver mange muligheder

10. november 2016

Jeg elsker vores gamle hus. Jeg elsker alle de muligheder det giver mig og os som familie. Jeg er jo på barsel pt., hvilket giver mig mange timer hjemme i det 44 år gamle hus. Som i øvrigt stod fuldstændig originalt, da vi købte det.

Foreksempel havde jeg aldrig overvejet, hvor mange forskellige muligheder der er, når skraldespanden skal tømmes.

img_6489

Ovenstående billede viser én mulighed. Jeg kan godt lide den. Den giver mig mulighed for lige at tjekke, om der nu er blevet smidt noget ud, som ikke skulle have været smidt ud. Rapanden er jo en værre bandit, og kunne måske have fundet på, at smide noget virkelig dyrebart (som om, vi ejer noget dyrebart) ud. Så kan jeg jo nemt og bekvemt tjekke skraldespandens indhold, inden skraldet ryger ud i den store skraldespand. Mega smart! Jeg er fan.

Det giver mig også mulighed for at undersøge, hvad vi har lavet det sidste døgns tid. For eksempel er det ret afslørende, at vi fik take out i går, én bruger ammeindlæg, at der er blevet lavet en kande kaffe, at vi er løbet tør for Hoisin sovs og at én ikke spiste sin havregrød op i morges.

Jeg vil indkalde til familiemøde i aften, for at klarlægge sammen med resten af familien, om det er måden vi sammen skal vælge, at tømme skraldespanden på i fremtiden.

Spændende. Torsdag.

Ironi kan forekomme i den ovenstående tekst.

 

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar