Det gamle hus Hverdagens trivialiteter Noget med børn Om livet

Så meget kan et æbletræ betyde

24. oktober 2016

Den 8. oktober holdt vi navngivningsfest for Frøhopperens. Det kan du læse mere om HER og HER.

Vi fik så mange virkelig fine og gode gaver. Alle har bare været så gode til at finde på kreative, brugbare, personlige og helt igennem fantastiske gaver. Der var 117 mennesker med til festen, så der var mange gaver. Som i virkelig mange gaver. Men ikke en eneste genganger. Hvor sejt er det ikke lige?

Én af gaverne fik mig til, at være ekstra glad for det gamle hus vi har købt – som jo vil blive her hvor vores drenge har deres barndomshjem, hvor de vil vokse op, og en dag blive voksne mænd. Det er alligevel en rimelig underlig tanke, når de nu er sådan nogle delvist uskyldige bittesmå mennesker.

Det der mindede mig om, hvor meget jeg elsker det gamle hus er, at én af gaverne bestod af et hjemmelavet billede af mine små kærlighedsskabninger. Dertil fulgte et æbletræ med. Et æbletræ der nu er blevet plantet i vores have, og som vil følge Frøhopperen gennem hele livet. Dét er da stort!

Frøhopperen blev født på køkkengulvet og har nu sit eget æbletræ i haven, som hele familien vil få glæde af hvert år. Det er da ret sejt.

Huset var, og er, et fælles ønske for både Tyrken og jeg. Tyrken ville dog gerne være blevet i byen nogle år endnu, imens jeg i lang tid gerne ville have hus, have og knap så meget by. Da vi fandt dette hus, var ingen af os i tvivl og det skulle være nu – vi købte huset og flyttede ind for et halvt år siden.

Med sådan en dejlig og meget personlig gave, så bliver jeg lige, lidt mere end jeg allerede var, bekræftet i, at vores beslutning var helt, helt rigtig.

Jeg elsker vores have, vores hus, æbletræet, den store jorddynge(som Rapanden kalder et muldvarpeskud), vores 70’er køkken og allermest, at vores lille familie bor her og er ved, at skabe vores egen historie og vores egne minder, i vores gamle hus med de smukkeste gulve.

Jeg har mange drømme endnu, men mine største drømme er allerede opfyldt – jeg har fundet manden i mit liv, fået mine to børn og købt et virkelig dejligt hus – nu med et æbletræ i haven. Hvad mere, kan jeg forlange? Et par millioner måske, men ellers er jeg ret beskeden!

img_6300

Ønsker du, at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar