Det gamle hus Hverdagens trivialiteter

Hus og haveejer #2

11. oktober 2016

Det der med at være hus- og havejer, giver mange glæder, bekymringer og tanker. Sidst jeg skrev et indlæg om at være hus og haveejer, var det en stor succes. Indlægget kan du kan læse HER. Jeg har nu skrevet endnu en liste.

Jeg bliver mindet om, at jeg er husejer når:

#1 – jeg observerer en plante i nærområdet for, at se hvornår og hvor lang tid den blomstrer for så, at vurderer om det er sådan en plante jeg vil have i min have.

#2 – jeg får en lille smule ondt i maven, når det regner meget, da vores tagrender er fuldstændig tilstoppede. Det betyder, at det vælter ned med vand fra tagrenderne, så det på den ene side ødelægger vores nylagte indkørsel.

#3 – en trillebør faktisk ér, den bedste mors dags gave, jeg kan forestille mig.

#4 – jeg fortæller mig selv, at de fire køkkenlåger der falder af i tide og i utide, ikke betyder noget. Jeg vil da meget hellere have et nyt tag.

#5 – jeg tænker, at vi er vikinger og absolut ikke behøver at sætte varme på, og slet ikke allerede i oktober. Og så alligevel må sande, at når vi render rundt med tre par uldne strømper, sweatre og jogginbukser og fortsat fryser, så er vi nok ikke rigtig vikinger og må heller bare åbne for varmen.

#6 – SLUKNUFORDETVAND!

#7 – det går op for mig, at vi på én dag, kan have gang i alle tre(!!!) støvsugere. (okay, det havde vi også i lejligheden, så måske handler det bare om dovenskab)

#8 – jeg dagligt går en runde omkring huset og er lige spændt på, om det nysåede græs endelig er begyndt at titte frem fra jorden.

#9 – dagens indkøbsliste er: ammeindlæg og græsfrø.

#10 – jeg spændt og glædeligt, kan sende Tyrken og Frøhopperen, rundt til alle vores søde naboer på vores vænge, med en masse rester fra navngivningsfesten.

tegnet_hus

Ønsker du, at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar