Hverdagens trivialiteter Mad

Efterårsstemning

13. oktober 2016

Efteråret er og bliver min yndlingsårstid. Foråret kan nu også noget ganske særligt, mem efteråret er nu bedst. Når kulden melder sin ankomst og jakkerne derfor skal findes frem og stearinlysene tændes, er det i min optik et lighedstegn med hygge.

Når de ellers flotte grønne blade skifter farve, bliver der et fuldstændig fantastisk farvespil i trækronerne. Et farvespil jeg aldrig bliver rigtig træt af at kigge på og ofte er nødt til at tage billeder af. Og det er på trods af, at billederne sjældent er tro mod virkeligheden.

img_6270 img_6272 img_6273

Billederne tog jeg, på vej hen til Rapserens børnehave.

 

I aften bliver vi mange til aftensmad, så jeg begyndte tidligt at lave mad. Helt præcis klokken 10 i formiddags. Sådan er det, når man har en baby-der-aldrig-sover(!!!).

Vi skal have paprikagryde, også kaldet mørbradgryde. Valget er stærkt inspireret af efteråret og antallet af mennesker, vi bliver, til aftensmad. Her får I lige et par billeder fra dagens produktion.

img_6266

img_6267 img_6269

img_6276

Efter aftensmad, fik vi en dessert, som jeg ofte fik som barn. Tyrken og jeg har, efterhånden mange gange diskuteret, hvad retten hedder. Han synes nok mest af alt, at jeg kalder det noget fjollet. Og jeg har naturligvis bare ret. Ikk?

img_6275

Det hedder Abemad – bastabum!

Hvad siger du? Abemad(selvfølgelig)? Eller bare Frugtsalat?

 

Alle mændene der skulle spise aftensmad her, er nu taget afsted til koncert og jeg har puttet mine drenge.

Nu vil jeg hoppe under tæppet på sofaen og nyde de tændte stearinlys, sammen med endnu en portion abemad.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar