Hverdagens trivialiteter

Kriller i maven

4. september 2016

Det føles som om, at en hel sommerfuglehær basker rundt i min mave. Og det er altså ikke brusen fra Cola. Næ nej, jeg har gjort noget, for mig, virkelig voksent og ret sejt.

Jeg har fået mit eget domæne!!! A hvabehar. Nogle vil måske mene, at det er mere voksent at få hus, bil eller endda nogle af de dersens børn. Og jo jo, det er det sikkert også. Men det her er altså ret stort for mig. Bare selve ordet lyder voksent. Domæne.

Jeg er så edderspændt på hvad dette blogging egentlig er for noget og kan føre til. Indtil videre synes jeg det er fedt at skrive så meget og forsøge at famle rundt i alt det tekniske.

Dette skriveri får mig til at reflektere mere over min hverdag, mig som menneske samt andre oplevelser jeg har i livet.

Og nu er det altså lidt refleksioner over dette bloggerliv, med eget domæne. Hvis nogen for bare et år siden, havde fortalt mig det, havde jeg grint fjollet og sagt “sikke noget fis”. Men jo jo, den er godt nok.

www.virkeligvoksen.dk er nu en realitet. Og jeg elsker det.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar