Det gamle hus Hverdagens trivialiteter

Første større projekt

7. september 2016

Da vi for knap fem måneder siden købte vores, for os nye, men ellers virkelig gamle hus, vidste vi naturligvis godt, at vi havde mange projekter i sigte. Hvad vi ikke vidste var rækkefølgen. Det ved jeg ikke, om vi overhovedet ved endnu. Men én ting ved vi, i dag begynder det allerførste større projekt. Vi skal simpelthen have lavet indkørsel!

Det lyder måske kedeligt, men det er det slet, slet ikke. Én ting er dog sikkert, det er Virkelig Voksent, at blive begejstret over en indkørsel. Men det er vi i allerhøjeste grad. Vi er også blevet momentvis sindssyge, vi har nemlig kigget på sten alle vegne de sidste måneder for at blive inspireret. Vi var ikke just enige, da vi begyndte at tale om sten, mønstre, bede/ingen bede, men med lidt kompromiser her og der, er vi nu blevet enige og ser frem til at se resultatet. På søndag. Allerede på søndag bør vi være færdig. Det bliver så fedt og jeg glæder mig.

I samme anledning har jeg været rundt hos vores søde naboer, med en lille undskyld-på-forhånd ting til dem. Så håber vi, at de vil bære over med os de næste larmende dage.

image-4

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar