Hverdagens trivialiteter

Det er børnevenligt nok til mine børn

3. september 2016

I dag kommer min Mor hjem til drengene og mig. Vi har haft forskellige muligheder skudt op i luften, med forslag til hvad dagen skal indeholde.

Valget er faldet på Aarhus Festuge. Der kommer noget virkelig fedt musik, som vi gerne vil høre. Jeg glæder mig som et lille barn. Både til at komme ud, af mit ellers dejlige hus, til at se andre mennesker, end mine ellers skønne børn og så ser jeg frem til at høre noget virkelig dejligt musik. Nu gik jeg jo glip af en hel festival, læs mere om det her.

Dette arrangement tager bare et par timer og min Mor er der til også, at være sammen med drengene. Men jeg håber en lille bitte smule på(læs:jeg vil gøre cirka hvad som helst for det), at Frøhopperen bare sover og at Rapanden er i sit glade og samarbejdsvillige hjørne – bare et par timer. Om det så skal koste fløde i babserne og en is til Rapseren, så er det da bare dét vi gør.
Mor her trænger til lidt afslapning med god musik og lugte, bare lugte lidt til en øl.

Nogen spurgte dog “Jamen er det børnevenligt”. Og ja, det er børnevenligt nok til mine børn. Herhjemme kan vi godt lide musik og dans. Og det behøver ikke kun være til Slabadubadelle.

Bagefter vil vi slentre en tur ned ad gågaden og se hvad der byder sig, forhåbentlig med solen klasket i hovedet. Man må gerne drømme lidt, ikke?

Så, højt hår og fyldt stationcar – afsted med familien VOKSEN!

image

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar