Hverdagens trivialiteter Noget med børn

En udspekuleret treårig

24. september 2016

Min treårige sætter mig ofte på prøve, denne morgen var ingen undtagelse.

Tyrken har haft en nattevagt i nat, så da Rapseren hørte, sin Baba køre ind i indkørslen, sprang han ud af sengen og løb ud til ham. De to hyggede sig udenfor et stykke tid.

Jeg blundede videre og måtte til sidste sande, at Frøhopperen altså nu var sulten, så jeg hev ham over i sengen og gav ham sin morgenbabs.

Tyrken var naturligvis træt efter nærmest ikke at have sovet i et døgn, så han gav Rapanden lov at spille lidt iPad, indtil jeg var færdig med, at give Frøhopperen mad. Alle var glade og tilfredse – én var særligt glad, åbenbart.

Da jeg kom op gik jeg ind i stuen og fornemmede en sødlig lugt og HELT ro. Sidstnævnte skulle nok have fået mig til at tænke, at der blev lavet unoder.

Rapseren hyggede sig usædvanlig meget! Han sad i sofaen, med iPaden og et halvt kilo slik foran sig og mæskede i sig. Klokken 7:44. Muligvis er jeg ikke hysterisk med sukkerindtagelse, men slik inden morgenmad og klokken 7:44, den går altså ikke.

Når man, som vi, har en snu, udspekuleret og yderst veltalende treårig, så er det ikke altid så lige til, at irettesætte. Nogle gange skal jeg stå tidligt op – også tidligere end 7:44!

 

Mig: Hov, må du sidde og spise slik fra morgenen af?

Rap: Ja, det må jeg gerne.

Mig: Det har du ikke fået lov til!

Rap: Jo, det har jeg fået lov til.

Mig: Nej, dét har du ikke. Du skal ikke sige, at du har fået lov, når du ikke har.

Rap, bliver ulykkelig og siger: Jamen Mor, jeg spurgte jo mig selv. Og så sagde jeg bare ja. Så jeg har fået lov til det.

Mig …

Fremover vil jeg bestræbe mig på, at sige: Har du fået lov af en VOKSEN.

IMG_6076

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar