Om livet

Min Mor har fødselsdag

31. august 2016

I dag har min Mor fødselsdag, hun bliver 51 år gammel. Mine venner studser over, at mine forældre er så unge. Enten har jeg virkelig gamle venner, eller også ér mine forældre unge. Min Mor var den yngste, af forældrene, i den klasse jeg gik i, i folkeskolen. Af bare den grund var hun den sejeste af forældrene.

Min mor blev min mor, da hun var 21 år gammel. Jeg var et ønskebarn og elsket fra første bevidsthed om, at jeg var på vej.

Min mor og jeg er meget tætte, hun er en uundværlig støtte og den første jeg går til, når noget er rigtig godt og når noget er rigtig skidt. Den ubetingede kærlighed, der er imellem min mor og jeg er tryg. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har hende i mit liv, i det omfang jeg har.

I takt med at jeg selv er blevet nogens Mor, så får jeg større og større forståelse for min egen Mor, det betyder også at min taknemmelighed vokser dag for dag.

Jeg er særlig taknemmelig for kærligheden mellem os og den kærlighed der er mellem hende og mine drenge. Jeg sætter stor pris på, at vi taler sammen dagligt og det samme gør min børn.

51 år, mor til to og Mormor til to – det ér ungt!

Tillykke, Mor! Jeg elsker dig.

Mor

 

 

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Mor 31. august 2016 at 15:30

    Elsker jer til månen og retur 💞

  • Skriv kommentar