Hverdagens trivialiteter

Kaffe

24. august 2016

[wpsocialite]

image

Godmorgen.

Kaffe er også Virklig Voksent. I cirka 10 år forsøgte jeg og lære, at drikke kaffe – uden held.

Jeg prøvede den rå, med både mælk og sukker – jeg brød mig ikke om det. Det har jo en meget bitter smag. Da jeg så forsøgte med både snaps og Baileys, så var det en anden snak. Så snart der var masser af sidstnævnte, så kunne jeg drikke det. Jeg var ikke vild med kaffe/Baileys – næ nej, Baileys med en lille sjat kaffe, så drinksen bare lige er varm så kunne jeg kører den ned i spandevis – mums.

Da jeg blev fastansat, som pædagog, så måtte jeg tage mig gevaldigt sammen og lære det kaffedrikning. Og det gjorde jeg, nu er det en fast del af mit morgenritual. Og formiddag, og middag, og eftermiddag… Her under min anden barsel, undre jeg mig over, at jeg overhovedet kunne åbne mine øjne inden jeg lærte at drikke kaffe.

Skål – og god dag.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar