Hverdagens trivialiteter

Blomster – vigtigt eller ligegyldigt?

29. august 2016

Jeg er typen der siger, “jeg vil hellere have en rigtig gave, end en blomst”. Men helt ærlig, sådan en dusk blomster, det er sgu også dejligt at have stående i stuen. Jeg må desværre indrømme, at jeg nyder at kigge på dem. De er så fine, og tanken bag er jo ganske enkelt fantastisk og meget rørende. Og endnu bedre er det, når det er fra nogle vigtige mennesker.

Og alligevel, så kan jeg simpelthen ikke se mig fri for at tænke, ej, det kunne jeg da lige ha’ fået et par nye kaffekrus for.

Jeg blive mindst lige så glad for en blomst, der er egen avl og plukket af giveren – som min Rapand iøvrigt er hundredemetermester i.

 

IMG_5784

I weekenden, efter min søde Tyrk havde knoklet med at hive sten op af indkørslen, kom ham og min Rapand hjem med en flot buket blomster til mig. Selvom jeg kunne have fået et par kaffekrus for samme pris, så er tanken bag netop denne buket, hvor blandt anden min yndlings blomst er i, meget mere værd end noget andet. Tanken i sig selv, er meget mere værd end både blomster og kaffekrus. Det er HAM, der har knoklet i indkørslen, det er HAM der acceptere lige at handle lidt ekstra, som jeg i første omgang glemte og samtidig er det HAM, der tænker på mig og vil gøre mig glad. Det er ikke for sjov, at det er ham der er føleren i vores forhold. ;)

Nu vil jeg hive min cirka-aldrig-sovende baby op og have en fornuftig samtale med ham. God mandag – med eller uden blomster. ;)

 

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar